مراحل کفسابی
مراحل کفسابی انواع سنگ به چند دسته تقسیم میشود که هرکدام از آنها از یک الگوی متفاوت پیروی میکند.
که برای رسیدن به بهترین نتیجه و براقترین حالت خود که خواست و نیاز هر کفپوشی است را دنبال میکند.
در ادامه با انواع مراحل کفسابی سنگ، سرامیک، بتن، موزاییک و گرانیت با کفسابی نیل همراه باشید تا چگونگی ساب و مراحل کفسابی آن را خدمت شما شرح دهیم.
شرکت کفسابی نیل همواره تلاش میکند تا بهترین خدمات کفسابی و سنگسابی را در سرتاسر تهران و ایران خدمت هموطنان عزیز خود ارائه کند.
از این رو تمامی نوشتههای این سایت بر اساس واقعیت بدون یک جمله تحریف یا بزرگ نمایی بوده و برگرفته از سالها تجربه کاری تعدادی از کارکنان و زحمت کشان این مجموعه است.
ممکن است در جاهای مختلف صحبتهای متفاوتی در رابطه با مراحل کفسابی یا سنگسابی را بخوانید، کفسابی نیل هیچکدام از این موضوعات را رد یا تایید نمیکند.
چرا که هر سنگی برای رسیدن به بالاترین سطح خود نیاز به تعداد زیادی از مراحل ساب زنی دارد که میشود هر نوع از آن را با سابهای مختلفی که در دنیای کفسابی وجود دارد انجام داد.
مراحل کفسابی سنگ
سنگها در ابعاد متفاوت، رنگهای گوناگون و جنسهای مختلفی وجود دارند، اما در کفسابی سنگ را به دو بخش تقسیم میکنیم.
سنگهای آهکی: مراحل کفسابی سنگهای آهکی 8عدد است. این تعداد برای سنگهای آهکی است و در سنگهای استخوانی متفاوت است.
تعداد این مراحل در تمام سنگهای که جنس آهکی دارد همین است و هیچ تفاوتی نخواهد کرد.
مراحل کفسابی سنگ استخوانی: از جمله مرغوبترین سنگهای که در بازار وجود دارد سنگهای استخوانی است که در کفسابی در تبریز نیز به آنها پرداخته شده.
مراحل کفسابی این سنگها از 9-12 مرحله متفاوت است، کم و زیاد شدن تعداد آن بسته به نیاز سنگ و ساب خورده یا نسابیده بودن آن دارد.
سنگهای استخوانی بخاطر جنس محکمی که دارد در شروع تراش از ساینده 24 زانتیا شروع میشود که کمی تعداد مراحل سابزنی را زیاد میکند.
مراحل کفسابی موزاییک
از جمله کفپوشهای محبوب که بیشترین مقدار سرچ در سطح اینترنت برای نظافت و تمیزکاری را نیز دارد چرا که هم در خانههای قدیمی و هم خانههای جدید در حیاط و پارکینگها فرش میشود.
مراحل کفسابی موزاییک کمتر از هر کفپوش دیگری است چرا که جنس آن سیمانی است و در مراحل کمتری سابیده میشود تا عاج و دوام آن حفظ شود.
مراحل کفسابی موزاییک 5 عدد است که از ساینده 24 زانتیا شروع شده و تا پد 200 تمام میشود.
مراحل کفسابی گرانیت
گرانیت از جمله معروفترین کفپوشها در بین با دوام ترین ها است، هر فردی که با گرانیت سر و کار داشته باشد میداند که چه سنگ سخت جانی است.
حفظ و نگهداری از گرانیت همانند پراید خودمان است کافیست کمی در باک آن بنزین بریزید تا کیلومترها برایتان راه برود، گرانیت بخاطر سختی زیادی که دارد تعداد مراحل ساب زیادی دارد اما قرار نیست حالا حالا ها به فکر تعویض یا تعمیر آن باشید چرا که خیلی سخت کثیف میشود و خیلی دیر بافتهای آن از یکدیگر جدا میشود.
مراحل کفسابی گرانیت متفاوت از مابقی کفپوشها است تعداد مراحل آن 22 عدد است، که از سایندههای الماس شروع میشود و در بابلیکس تمام میشود.
از دیگر ویژگیهای گرانیت میشود به دوام بالای آن در پارکینگ اشاره کرد، چرا که اکثر افرادی که در آپارتمانها زندگی میکنند و پارکینگ دارند.
با مشکل سیاه شدن و ماندن رد لاستیک روی سنگها مواجه هستند، کفساب یک راه حل درست و اصولی برای برطرف کردن این مشکل است، اما برای اینکه اصلا با چنین مشکلی مواجه نشوید کافیست کفپوش خود را گرانیت کنید.
گرانیت بسیار سختی بالای دارد و اجازه نمیدهد هیچگونه سیاهی روی آن بچسبد.
جنس مرغوب آن حتی آب هم جذب نمیکند که از دیگر ویژگیهای آن است.
البته قیمت کفسابی گرانیت همانند تعداد مراحل آن کمی بالاتر از دیگر کفپوشها است.
اما سابزنی گرانیت تنها یک دلیل خواهد داشت آن هم ریختن روغن ماشین روی آن است.
اگر از ریزش روغن روی سنگ گرانیت جلوگیری کنید، دیگر هیچ اتفاقی برای آن نخواهد افتاد و تنها درصورت کثیف شدن میتوانید یک کفشویی را برای گرانیت خود انجام دهید.
مراحل کفسابی سرامیک
در صورتی که اطلاعی ندارید باید بگوییم که سرامیک یک کاشی پخته شده است، و دست ساز است، پس اگر یک کاشی دست ساز است دیگر مراحل کفسابی یا سنگسابی آن چیست؟
اینجا میرسیم به نقطه خوب ماجرا دقیقا جایی که ممکن است بخاطر یک نا آگاهی میلیونها تومان به خودتان ضرر برسانید.
کفسابی موزاییک مراحل متعددی دارد و حتی این کاشی پخته شده هم با سنگسابی ترمیم میشود اما اینکه جنس سرامیک دقیقا چیست در تایین مراحل کفسابی آن بسیار مهم است.
مراحل کفسابی سرامیک به دو بخش تقسیم میشود.
کفشویی سرامیک: مراحل کفشویی سرامیک در تعداد دفعات یک الی دو مرتبه روی آن با انواع سابهای پرداختی که شامل فرچه یا اسیدها است انجام میشود.
این کفشویی برای دفع انواع سیاهی سطحی، کثیفی، آلودگیها، رنگ، گچ، سیمان و انواع ضایعات از روی سرامیک است.
مراحل سنگسابی سرامیک: ممکن است با هیچکدام از مشکلات بالا روبرو نباشید و سرامیک شما یک مشکل اساسیتر داشته باشد.
همچون سیاه شدن توسط شوینده، ماندن جای جوش روی سرامیک یا چنین مشکلاتی که با کفشویی رفع و رجوع نمیشود در چنین شرایطی پنجاه پنجاه است.
اگر سرامیک سنگی باشد یا سختی بالای داشته باشد، یا سطح آن بیشتر از پنج میل ضخامت داشته باشد قابلیت کفسابی سرامیک را دارد.
این مراحل کفسابی طی ۵ دفعه روی آن کشیده میشود که میتواند تمامی مشکلات را از روی آن دفع کند.
مراحل کفسابی بتن
بتن یکی دیگر از کفپوشهای است که مقدار بسیار زیادی آن در سطح شهر، سوله و کارخانجات وجود دارد.
مراحل کفسابی بتن را دقیق نمیتوان مشخص کرد چرا که هر ساب از آن بستگی به نوع کفپوش و شرایط کنونی آن همانند کفسابی پارکینگ دارد.
همانطور که در کفسابی در کرج گفته شد برای سابیدن انواع بتن تعداد ساب و مراحل مشخصی وجود ندارد و تعداد و دفعات آن بسته به نیاز شما از آن دارد.
برای مثال در کفسابی راه پله که گوشههای کار بتن داشته باشد با استفاده از دستگاه مینی فرز تنها یک مرحله از ساب کافی است تا بتنهای روی آن مرتفع شود.
اما درحالت عادی برای انواع بتن که نیاز به یک مراحل از ساب معمولی برای رسیدن به کیفیت قابل قبول را دارد کشیدن ۵-۱۰ مرحله ساب کافی است.