کفسابی گرانیت/ سایش در مقابل مقاومت بالا برای افزایش دوام!

کفسابی گرانیت یا سنگ خارا تمامی ناخنک‌های آن را حذف کرده، با ترمیم و بازسازی قسمت‌های آسیب دیده سنگ براقیت و درخشندگی را به آن بازمی‌...

آنچه در این مقاله میخوانیم

کفسابی گرانیت

کفسابی گرانیت  یا خارا نوعی از سنگ‌ مقاوم با مواد تشکیل دهنده از ریز دانه‌های زیبا است، گرانیت در رنگ بندی‌های متفاوت در بازار عرضه می‌شود، اگر بخواهیم به صورت کلی به سنگ‌های گرانیت و نحوه سنگسابی آن‌ها بپردازیم، در ابتدا اگر در مرحله اول خرید سنگ هستید باید به نکاتی همچون:(رنگ، جنس، ابعاد، معدن سنگ)توجه داشته باشید.

سنگ سابی گرانیت

ساب زدن گرانیت

گرانیت‌ در رنگ‌های (صورتی، آبی، سبز، شکلاتی، قهوه ای، سیاه، قرمز)استخراج می‌شود، گرانیت یکی از سخت‌ترین و مقاوم ترین سنگ‌ها است که قابلیت براقیت و سیقل پذیری بالایی دارد .

براق کننده گرانیت چیست؟

شاید اصطلاحاتی همچون براق کننده، یا پولیش گرانیت به گوشتان خورده است، و گاها شاید شمارا ترغیب به انجام آن بکند. اگر در این زمینه نیازمند دانستن اطلاعات کافی هستید. زیاد وقتتان را نمی‌گیرم. تبلیغات فریب دهنده‌ای بیش نیست!

تا به حال کسی با این شدت و صداقت این موضوع را بیان نکرده بود، اما تمامی پولیش و براق کننده‌های گرانیت همگی تبلیغات الکی هستند و یک جورایی پول دور ریختن است.

کفسابی گرانیت نهبندان

این اصطلاحات را زمانی خواهید شنید که گرانیت شما براقیت لازم را نداشته باشد.اما موضوع مهمی که وجود دارد و زیاد به آن اشاره کرده‌اید. گرانیت جزو معدود سنگ‌های است که آب و هوا و اسید و شوینده نمی‌تواند به براقیت آن آسیب بزند.

به همین دلیل مات شدن گرانیت بر اثر خواندن طبیعی یا نظافت اشتباه یک صحبت بی اساس است.اگر گرانیت‌های دارید که براقیت کافی را ندارد. سه دلیل بیشتر ندارد: یا سنگ شما درجه پایین است، یا روی آن روغن ریخته است.

یا روی آن کثیفی‌ها چسبیده و باعث چرک مرده شدن سطح آن و مخدوش شدن براقیت گرانیت شده است.همگی این سه مورد با کفسابی گرانیت برطرف می‌شود. و براقیت به آن بازخواهد گشت. هیچ پولیش و موادی نمی‌تواند سنگ گرانیت را براق کند.

ساب زدن گرانیت در واحد فرچه شویی

البته شاید موادی همچون گازوییل یا پولیش روغنی بتواند مدتی کوتاه گرانیت را پر رنگ نشان دهد اما عمر کمی خواهد داشت. پولیش و براق کننده‌های که اغلب راجب آن‌ها می‌شنوید بیشتر گازوییل و ریکا هستند؛

برای اینکه گرانیت براق شود هیچ راه حلی بجز سنگسابی ندارد، حتما هم نیاز نیست ساب ۲۲ مرحله روی آن اجرا شود.ممکن است سنگ شما در دو مرحله فرچه شویی و با یک هزینه بسیار جزیی همانند روز اول براق و شفاف شود.

پولیش و براق کننده‌ها قیمت پایینی دارد اما در بعضی از مواقع بخاطر نفوذ پذیری بالا ممکن است به بافت سنگ آسیب بزند.حتی اگر قرار نیست سابی روی گرانیت اجرا کنید، از پولیش کاری و اجرای مواد روی گرانیت خود خودداری کنید.

کفسابی گرانیت

 انواع سنگ گرانیت

گرانیت‌‌ها در دو نوع رنگ شده و طبیعی موجود هستند، گرانیت‌ عبارت‌ است از :

  1. گرانیت پرتقالی
  2. گرانیت نطنز گل پنبه ای
  3. گرانیت بهاره زنجان
  4. گرانیت جوکار بروجرد
  5. گرانیت گل پنبه ای نهاوندان
  6. گرانیت مشهد مروارید
  7. گرانیت سفید مراغه
  8. گرانیت هلویی زنجان
  9. گرانیت بیرجند
  10. گرانیت طلایی خرمدره
  11. گرانیت هلویی تایباد
  12. گرانیت بروجرد سفید
  13. گرانیت تویسرکان مشکی
  14. گرانیت یزد قرمز
  15. گرانیت سفید
  16. گرانیت زاهدان سفید
  17. گرانیت جنگلی
  18. گرانیت الموت مشکی
  19. گرانیت شکلاتی خرم دره
  20. گرانیت خاتم سبز
  21. گرانیت نطنز مشکی
  22. گرانیت نطنز سفید
  23. گرانیت بیرجند دانه اناری
  24. گرانیت چینی
  25. گرانیت فیروزه ای
  26. گرانیت اسلب

انواع سنگ گرانیت

گرانیت‌هایی که بالا نام برده شد بصورت عمده در رنگ بندی‌های گوناگون عرضه می‌شود، اگر جزو افرادی هستید که هم مقاومت و دوام و هم زیبایی برایتان اهمیت دارد، سنگ گرانیت یکی از انتخاب‌های شما برای کف‌پوش، نمای دیوار، راه پله یا هر فضای دیگری که نیاز به سنگ دارد است.

 سنگ گرانیت مناسب برای راه پله

گرانیت یکی از بهترین گزینه‌ها برای راه پله است، بهترین سنگ‌های گرانیت برای این فضا:

  1. گرانیت هلویی تایباد
  2. گرانیت نطنز مشکی

گرانیت‌های ایرانی اکثرا سفید یا مشکی هستند، اما سنگ‌های تایباد متفاوت‌تر از بقیه در رنگ‌های هلویی‌ و پرتقالی کمی زیباتر هستند البته این مسئله کاملا سلیقه‌ای است. اما گرانیت‌های تایباد هلویی و پرتقالی برای راه پله‌ و دیوار آن مناسب است.

این سنگ‌ها بخاطر مقاومت بالا در برابر، مواد شیمایی مناسب برای محیط‌های پر رفت و آمد هستند به همین خاطر یکی از گزینه‌های مناسب برای راه پله‌ ها است. چرا که بخاطر رفت و آمد بالا و نظافت مداوم در این مکان باید یک سنگ مقاوم فرش شود.

تمیزکردن گرانیت باهزینه پایین

بهترین گرانیت‌ها برای پارکینگ

  1. گرانیت سفید مراغه
  2. گرانیت نطنز سفید

مناسب‌ترین گزینه، گرانیت‌ برای فرش کردن در پارکینگ‌ است.پارکینگ‌ها به دلیل رفت و آمد مداوم ماشین زود به زود کثیف‌ می‌شود.به همین علت ساکنین مجبور به نظافت مداوم کفسابی پارکینگ‌ های خود هستند.

اگر شما کاشی معمولی و کم دوام را در کف پارکینگ‌ کار کنید، خیلی زود طی رفت و آمد ماشین‌ و پا خوردن بیش از حد، سنگ‌ سیاه و کثیف خواهد شد. به همین علت استفاده از گرانیت مراغه و گرانیت نطنز سفید(مشکی)یکی از بهترین گزینه‌ها است.

این گرانیت‌ها با دوام واصطکاک زیاد مقاومت بالا در مقابل سرما و گرما، تمامی دغدغه  شمارا برطرف خواهد کرد. همچنین گرانیت‌‌‌های نطنز و مراغه در مقابل مواد شوینده کاملا مقاوم است و لعاب آن‌ها از بین نخواهد رفت.

سنگسابی گرانیت

کفسابی یا سنگساب گرانیت‌ کاملا متفاوت از مابقی کاشی‌ها در کارخانه‌ و کفپوش‌ است، این سنگ‌ بخاطر مقاومت بالایی که دارد بسیار سخت تراش می‌خورد. یکی از دلایل استحکام بالای گرانیت همین مقاومت و آهنی بودن آن است.

کفسابی گرانیت با استفاده از الماس‌های مخصوص این سنگ که توسط کارخانه‌‌های ساخت لقمه و بعضاً در کارگاه‌های کوچک مونتاژ الماس ساخته می‌شود. کفسابی گرانیت در ۲۲مرحله:لایه برداری ترمیم و پرداخت می‌شود.

کفشویی گرانیت

مراحل کفسابی گرانیت

  1. لقمه 46 الماس
  2. لقمه 60 الماس
  3. لقمه 80 الماس
  4. لقمه 36 زانتیا
  5. لقمه 60 زانتیا
  6. بتنه کاری سنگ‌ها
  7. لقمه 80 زانتیا
  8. لقمه 100 Hp
  9. لقمه 200 Hp
  10. لقمه 320 اتویی
  11. لقمه 420 اتویی
  12. لقمه 500 Hp
  13. لقمه 600 Hp
  14. لقمه 1000 اسفنجی
  15. لقمه 2000 اسفنجی
  16. لقمه 3000 اسفنجی
  17. لقمه 6000 اسفنجی
  18. لقمه بابلیکس
  19. لقمه 12000 اسفنجی
  20. لقمه ایتالیا 200
  21. لقمه ایتالیا 250
  22. لقمه ایتالیا 300

مرحله اول الماس ۴۶: در این مرحله ابتدا در شروع کار یک لایه از روی گرانیت به اندازه یک میل تراش داده می شود تا سطح سنگ با یک‌دیگر صاف شود و ناخنک بین آن‌ها از بین برود. الماس ۴۶ خراش‌های بسیار درشتی روی گرانیت ایجاد می‌کند چرا که گرانیت بخاطر سختی بالا و برش سخت باید با زبر ترین الماس تراش بخورد.

مرحله دوم کفسابی گرانیت: لقمه ۶۰ نیز همانند الماس ۳۶ بسیار زبر است. برای از بین بردن خراش ساب اول‌ استفاده می‌شود، تمام جاهایی که در ساب اول بصورت کامل صاف نشده است و ناخنک‌های باقی‌مانده روی سنگ را از بین می‌برد، در‌این مرحله سطح کاملا صاف و یک‌دست اما مات و پرخراش  است.

مرحله سوم کفسابی گرانیت: الماس ۸۰ نرم‌ترین است برای از بین بردن موج‌هایی که لقمه ۶۰ روی سنگ ایجاد کرده است بکار می‌رود و تمام خراش‌هایی که لقمه ۶۰ روی گرانیت ایجاد کرده است را از سطح جمع می‌کند.

مرحله چهارم کفسابی گرانیت: لقمه۳۶، سنگ زبر کارخانه زانتیا در ساب دهبید و اسلب برای مرحله اول کفسابی در تهران است، در گرانیت بعنوان لقمه چهارم و برای جمع کردن خراش   لقمه‌های الماسی روی سنگ به کار گرفته می‌شود، همچنین موج روی گرانیت را از روی سطح جمع می‌کند.

مرحله پنجم کفسابی‌ گرانیت: لقمه ۶۰ زانتیا کمی نرم‌تر از ۴مرحله قبلی است از این لقمه نیز برای ساب اول سنگ‌های همچون موزاییک و تراورتن استفاده می‌شود، لقمه ۶۰ برای جمع کردن خراش روی سنگ که زانیتا ۳۶ایجاد کرده به کار گرفته می‌شود.

کفسابی گرانیت راه رو

مرحله ششم کفسابی‌ گرانیت: بتنه کاری، دوغاب دادن یا بندکشی گرانیت پس از انجام پنج مرحله لایه برداری و موج گیری با زبرترین لقمه کفسابی، بسیاری از بند سنگ باز می‌شود، چرا که بندها پایین می‌رود و معمولا بیشتر آن خالی می‌شود و نیاز به بندکشی‌ دوباره خواهد داشت.

گرانیت مثل دیگر سنگ‌ها می‌تواند با رزین و چسب بتن بندکشی‌ شود، انتخاب هر یک از این مواد برای بندکشی بستگی به هزینه کارفرما دارد.

قیمت رزین کمی بالاتر از چسب بتن است، پس از انجام لقمه ۶۰زانتیا سنگ‌ها باید یک بار با دستگاه فرچه شویی شوند تا تمامی بندهایی که باز شده‌اند کاملا تمیز شود و آماده بتنه کاری شود.

پس از بندکشی‌ باید حداقل یک ساعت صبر کرد تا دوغاب بتونه یا رزین کاملا در بند‌ها ته نشین شود.سپس یک بار دیگر بندکشی انجام شود تا بندها با رفت و آمد زیاد دوباره باز نشود، پس از دو مرحله بتونه باید یک روز کامل سطح بدون رفت و آمد بماند تا کاملا خشک شود.

آیا کفسابی گرانیت براقیت آن را از بین می‌برد؟

اگر قرار است لایه‌برداری عمیقی از روی گرانیت انجام شود، که دلایل آن می‌تواند بخاطر شدت جراحت روی آن، رسوب آب، ناخنک های زیاد، ریختن روغن ماشین روی سطح گرانیت باشد. بله!

اما چرا و چگونه؟ این یک حقیقت است که شاید در اکثر جاها به شما نگویند، چرا که تمامی شغل‌ها قبل از کیفیت برایشان تبلیغات مهم است، اما زمانی که گرانیت در کارخانه سابیده می‌شود، برای پرداخت آن از دو نوع متریال مخصوص استفاده می‌شود.

اولین متریالی که در کفسابی گرانیت خانگی امکان پذیر نیست، وزن زیاد سنگ ساب ها است.

یعنی کله ساب‌های که برای تراش و براق کردن گرانیت استفاده می‌شود هرکدام بالای دو تن وزن دارد که هر نوع سنگ سختی را تراش داده و براق می‌کند.

اما دستگاه کفسابی که سنگین ترین آن سه‌فاز است، با بار و آبی که داخل مخزن آن پر می‌شود نهایتا ۴۰۰ کیلو فشار را روی گرانیت وارد می‌کند.

دومین متریال که در کفسابی گرانیت کارخانه استفاده می‌شود، رزین‌های براق کننده مخصوص گرانیت است.

این نوع رزین قبل از اجرای پرداخت روی آن کشیده می‌شود تا عملیات ساب زنی برای آن اجرا شود.

قیمت رزین‌ ساب های گرانیت برای استفاده خانگی بصرفه نبوده و نمی‌شود در هر سطحی از آن استفاده کرد.

پس اگر قصد شما از کفسابی گرانیت بیشتر براقیت است تا جایی که ممکن است باید از تراش دادن گرانیت خودداری کنید.

چرا که تراش دادن گرانیت، ناخنک های آن و مشکلاتی که بالا نام برده شد را حذف می‌کند، اما براقیتی که کارخانه به گرانیت می‌دهد در کفپوش خانگی با کفسابی امکان پذیر نیست.

البته اگر بخواهیم مقدار تفاوت بین دو ساب را با درصد بگوییم براقیت سنگ گرانیت با کفسابی از ساب کارخانه پنج درصد کم‌تر خواهد بود و اینگونه نیست که گرانیت مات و بی رنگ شود.

کفسابی گرانیت پارکینگ مراحل پرداخت

مرحله هفتم کفسابی گرانیت: لقمه ۸۰زانتیا این ساب دو وظیفه دارد و باید حداقل دوبار روی گرانیت‌ها کشیده شود، اما چرا دوبار؟بار اول برای برداشتن بتونه از روی سنگ‌ها وبار دوم برای از بین بردن خط و خش های لقمه ۶۰زانتیا.

مرحله هشتم لقمه ۱۰۰ hp: لقمه‌ پد یا hp از سری پد‌های جدید هستن که وارد بازار کار کفسابی شدند و جزو گران قیمت‌ترین ابزارها در کفسابی است، پس از اتمام مراحل کار لقمه زانتیا صد اچ پی برای از بین بردن تمامی خط و خش‌های سنگ اجرا می‌شود.
در واقع مراحل کفسابی رفته رفته سطح را نرم تر و صیقل‌تر میکند و هر ساب خط و خش و موج های لقمه قبلی را از روی سنگ می‌گیرد.

بعد از شروع لقمه پد از هر مرحله باید شاهد یک پرده بالاتر رفتن رنگ سنگ باشید.

مرحله نهم لقمه ۲۰۰hp: پت۲۰۰ برای از بین بردن موج و زبری لقمه صد روی سنگ کشیده می‌شود، البته این مرحله از سنگسابی گرانیت باید چپ و راست روی سنگ ها کشیده شود تا تمام خط و خش و موج ها جمع شود.

مرحله دهم لقمه ۳۲۰ اتویی: لقمه اتویی جزو قدیمی ترین ابزار  کفساب است. این لقمه شباهت بسیار زیادی به اسمش دارد، همانند اسمش عمل میکند، پس از اتمام مرحله ۲۰۰hp هنگامی که یک مرحله ۳۲۰ روی سنگ کشیده می‌شود، رنگ گرانیت برمیگردد.

براق کردن گرانیت

مرحله یازدهم لقمه ۴۲۰ اتویی: لقمه ۳۲۰ سنگ ها را اتو میکند و یک جان دوباره به گرانیت می‌بخشد موج هم روی سنگ ایجاد می‌کند که تنها توسط برادر کوچک تر خودش یعنی ۴۲۰قابل جبران است.

مرحله دوازدهم ۵۰۰ hp: پس از برگشت رنگ سنگ با لقمه اتویی در شماره ۵۰۰ یک مرحله روی گرانیت کشیده میشود تا تمام موج ها و زبری ها را که پس از نمایان شدن رنگ سنگ‌ها رو آمده اند جمع شود.

مرحله سیزدهم کفسابی گرانیت: لقمه ۶۰۰hp نیز برای جمع کردن خط و خش خیلی ریز که با چشم مصلح قابل دیدن نمی‌باشد به کار گرفته می‌شود و در همین جا پرونده hp ها در کفسابی گرانیت بسته می‌شود.

مرحله چهاردهم لقمه های اسفنجی: لقمه اسفنجی از شماره بندی ۱۰۰۰تا ۱۵۰۰۰هزار در کفسابی موجود هستند که ما فقط در پنج مرحله برای کفسابی‌ گرانیت از آن استفاده میکنیم، لقمه اول ۱۰۰۰اسفنجی از اینجا دیگر سنگ کاملا شروع به پر رنگ شدن می‌کند و تمامی هاله ها و

سایه‌ها از روی سنگ جمع می‌شود و یک براقیت جزئی هم روی گرانیت ایجاد می‌شود.

مرحله پانزدهم کفسابی گرانیت: لقمه ۲۰۰۰اسفنجی برای براق کردن و بالا بردن صیقلی سنگ به کار گرفته می‌شود همچنین سایه‌های که لقمه هزار نتوانسته بود از روی سنگ جمع کند را از بین می‌برد.

مرحله شانزدهم لقمه ۳۰۰۰: لقمه سه هزار اسفنجی برای براق کردن و سیقلی‌ کردن گرانیت  به کار میرود همچنین از ان در پرداخت سنگ مرمریت و آباده نیز استفاده می‌شود.

پس از کشیدن لقمه های ۳۰۰۰روی سنگ شما یک براقیت بالا با انعکاس نور روی سنگ خود مشاهده خواهید‌کرد.

مرحله هفدهم لقمه ۶هزار: لقمه شیش هزار اسفنجی برای از بین بردن هاله های سه هزار همچنین جای طی‌ و کثیفی های روی سنگ استفاده میشود .پس از کشیدن این پد ها روی سنگ ها کاملا شفاف و سیقلی‌ می‌شوند.

مرحله هجدهم بوبلیکس: یکی از حساس ترین مراحل کفسابی گرانیت می باشد که نیاز به مهارت و تجربه بالا دارد.

این لقمه  بخاطر اسیدی بودن حتما باید روی سنگ گرانیت کشیده شود، اگر بخواهیم کار این ساب را بایک مثال توضیح بدیم: فکر کنید یک مقاله کامل نوشته اید ساعت‌ها و شاید روز‌ها برای آن وقت گذاشته‌اید

و حال باید آن را سیو کنید، اینجا همان مرحله سیو می‌باشد لقمه بابلیکس همانند یک نانو زد آب تمامی مراحل انجام شده را سیو می‌کند، و اجازه نمیدهد سنگ‌ها دیگر لک چرک و خراب شوند.

مرحله نوزدهم ۱۲هزار اسفنجی: این ساب هم برای از بین بردن هاله‌های که بوبلیکس روی سنگ ایجاد می‌کند استفاده می‌شود و تمامی موج‌هارا از بین میبرد و یک سطح کاملا صاف سیقلی‌ و شفاف را به شما می‌دهد.

مرحله بیستم:

سه مرحله حساس اما دلنشین لقمه شاین (ایتالیا، فرانکفورت)

پرداخت و یا هر اسمی که متخصصان کفسابی به آن اختصاص داده اند.
مرحله اول شاین لقمه ۲۰۰ایتالیا که فقط و فقط برای براق کردن سنگ گرانیت و تمامی کاشی دیگر کاربرد دارد.

مرحله بیست و یکم: لقمه ۲۵۰شاین ایتالیا
بهتر است این ساب  پودر شود و با گونی نخی‌یا لقمه نمدی روی سنگ گرانیت کشیده شود.

مرحله بیست و دوم: لقمه ۳۰۰شاین ایتالیا
این لقمه نیز حتما باید پودری با گونی نخی روی سنگ کشیده شود تا لک روی سنگ نی اندازد.
پس از اتمام کار کفسابی برای تمیز در آمدن کار بهتر است که یک بار سنگ با آب و ریکا و لقمه نمد و یا گونی نخی با دستگاه ساب شسشته شوند تا شما یک سطح براق شفاف و سیقلی‌ را داشته باشید.

کفسابی گرانیت

چه مواقعی نیاز به کفسابی گرانیت داریم

  1. زمانی‌که سنگ را تازه فرش کرده باشید ناخنک و پستی بلندی داشته باشد.
  2.  پس از استفاده مداوم و گذشت چندین سال سنگ ها لعاب و براقیت اولیه را ندارد.
  3. از کف سابی سنگ چندین سال گذشته سطح نیاز به براقیت دوباره خواهد داشت.

مزایای کفسابی گرانیت چیست؟

  • از بین بردن تمامی پستی بلندی وصاف‌ یکدست شدن سنگ
  • جلوگیری ازسیاه شدن بند ها، همچنین با از بین رفتن ناخنک ها محیط بسیار بزرگ تر و مجلل تر خواهدشد.
  • طول عمر بالای سنگ ها بخاطر استفاده از لقمه‌های نانو و آب گریز کردن آن‌ها.
  • زیبا ترشدن محیط و نبودن هیچ منافذ و بند باز روی سنگ.

 سنگ گرانیت پس از گذشت چند ماه از کفسابی و رفت و آمد ماشین دوباره سیاه ولک می‌شود، مشکل از کجاست ؟

زمانی‌که کفسابی در کرج بصورت کامل روی سنگ انجام شود احتمال سیاه شدن و لک افتادن سنگ بعد پنج شیش سال هم به یک درصد می‌رسد.

پس اگر به تازگی کفسابی کردید و رد لاستیک روی سنگ میماند دو دلیل دارد.

  • هزینه کم و در نتیجه کار ناقص
  • هزینه کامل و بی تجربه بودن فرد متخصص

از کجا بفهمیم سنگساب گرانیت تجربه کافی را دارد؟

بهترین راه تشخیص کفساب  ماهر:

یک نمونه کار از یک یا دومتر کفپوش انجام دهد.
چندین بار با ماشین روی نمونه کار رفت و آمد کنید.

اگر سیاهی و لک روی سنگ  نماند مطمعن باشید بعداً هم اتفاقی نخواهد افتاد.

سپس یک قرارداد براساس همان نمونه کار انجام شده و تحویل کار به همان شکل منعقد گردد.

عدم تسویه کامل قبل اتمام کارهمچنین کامل بودن ابزارهایی که بالا نوشته شد و یک سوال

ساده راجب همین تعداد ساب که متخصص سنگسابی به شما میگوید .
میتواند راه تشخیص فرد باتجربه کفسابی گرانیت باشد.

ساب گرانیت در پارکینگ و راه پله و قسمت‌های مختلف متفاوت است؟

خیر تمامی مراحلی که گفته شده برای تمامی مدل‌ها و رنگ‌های گرانیت یکسان می‌باشد و در هر نقطه ای از خانه پارکینگ و راه پله فرش شده باشد همگی مراحل بالا باید روی سنگ ها انجام شود.

قیمت کفسابی گرانیت چگونه ارزیابی می‌شود؟

اگر جزو افرادی باشید که با عملیات ساختمانی سر و کار داشته باشید صدرصد با سختی گرانیت کاملا آشنا هستید، همانطور که اشاره شد سنگ درسه بخش و ۲۲مرحله لایه برداری ترمیم و پرداخت می‌شود.
در حالی که لوکس ترین سنگ موجود در بازار ایران از قبیل (دهبید، اسلب)طی ۸یا ۹مرحله کف‌سابی پرداخت می‌شوند.

قیمت کفسابی گرانیت در سال ۱۴۰۳ طبق نرخ اتحادیه هر گرانیتی در هر رنگی کفسابی کامل ۲۲مرحله هر متر مربع ۳۰۰هزارتومان تایین شده است.

کفسابی معمولی طی ۱۱مرحله ۱۰۰هزارتومان برای هر متر مربع است.

البته ممکن است با خواندن این قیمت ها کمی گیج بشوید و با خود بگویید اصلا ارزشش را ندارد!
اما یکی از مزیت های تیم نیل ساب عرضه خدمات با کیفیت با بهترین قیمت می‌باشد.
تیم ما بهترین ساب برای کفسابی گرانیت را با قیمت هر متر مربع ۱۰۰تا ۱۴۰ هزارتومان برای شما عزیزان انجام میدهد.

البته قیمت کفسابی سنگ راه پله کاملا متفاوت با سالن و کفسابی پارکینگ می‌باشد قیمت ان بصورت تکی محاسبه می‌شود.
اگر نیاز به استعلام قیمت کفسابی راه پله های خود دارید با یک تماس از تیم ما مشاوره رایگان دریافت کنید.

زمان انجام کفسابی سنگ گرانیت چند روز است؟

سنگ گرانیت بخاطر سختی و مقاومت بالا در برش کاری و ساب لایه برداری کمی زمان بیشتری برای انجام کار کفسابی احتیاج دارند.

یک پارکینگ صد متری طی ۴الی ۵روز لایه برداری و پرداخت خواهد شد.

اما اگر شما نیاز داشته باشید که کارتان زود تر انجام شود میتوانید از تکنسین کف‌سابی خود درخواست کنید تا کار شمارا با یک دستگاه یا دوستگاه بیشتر انجام دهد،

شاید با این کار کمی هزینه بالاتر برود اما صدرصد کارتان سریع تر جمع خواهد شد.

برای کفسابی سنگ‌های گرانیت از چه دستگاه هایی‌ استفاده می‌شود؟

در ابتدا اگر قصد انجام کار سنگسابی سنگ گرانیت خود را داشته باشید.

قبل از تماس با متخصصین کفسابی حتما باید از داشتن برق سه فاز در قسمتی که قرار است کفسابی شود مطمعن شوید چرا که لایه برداری سنگ گرانیت فقط با دستگاه کفسابی سه فاز قابل انجام است.

اما اگر تنها نیاز به عملیات کفشویی داشته باشید میتوانید از متخصص کفسابی درخواست کنید تا تک فاز را برای کار شما استفاده کند.

ساب فرچه شویی گرانیت چیست و چه کاربردی دارد

حال که مراحل کامل کف سابی گرانیت در بالا
گفته شد به یک جنبه دیگر از ساب یا شستشوی گرانیت خواهیم پرداخت ساینده‌ای که اهمیت بالای در کفسابی گرانیت خواهد داشت.

اگر تعداد درخواست‌های ساب گرانیت را با درصد بندی مشخص کنیم تنها ۳۰٪ درصد نیاز به لایه‌برداری از روی گرانیت دارند مابقی برای کفسابی پرداختی یا شسشتوی گرانیت ثبت سفارش می‌کنند.

شستشوی گرانیت چیست چه کاربردی دارد و چرا مهم است؟

اگر کفپوش‌های گرانیت دارید که نیاز به ساب زدن دارد حتما در زمان تماس با فرد متخصص دو نوع قیمت دریافت خواهید کرد یک نوع ساب برای لایه‌برداری و مراحل ۲۲تایی و یک نوع ساب برای پرداخت، شستشو و کفسابی گرانیت.

فرچه شویی گرانیت

ساب فرچه شویی گرانیت چه مشکلاتی را برطرف می‌کند؟

اگر روی گرانیت سیاهی، جرم، کثیفی، سیمان، رنگ، گچ یا هر نوع آلودگی وجود داشته باشد و آسیبی به براقیت آن نرسیده باشد.

بهتر است که از فرچه شویی استفاده شود گرانیت بخاطر جنس آهنی که دارد در کارخانه زیر سه تن بار ساب می‌خورد به همین دلیل در زمان ساب زیر دستگاه کفسابی که با بار وزن آن به ۳۰۰ کیلو می‌رسد یک پرداخت پایین تر از کارخانه پرداخت می‌شود.

زیبای گرانیت با توجه به زمینه رنگ تیره‌ای که دارد به براقیت آن است شاید صاف بودن گرانیت آنقدرها هم اهمیت نداشته باشد.

در واقع لایه‌برداری برای سنگ انجام می‌شود تا ناخنک‌ها گرفته شود که بعداً منجر به جذب سیاهی در بین بند و ازبین بردن مینای سنگ نشود.

وقتی گرانیت جنس آهنی دارد و هیچ چیزی بجز روغن و آب نمی‌تواند به سطح آن آسیب برساند شاید لایه‌برداری از روی آن یک هزینه اضافی باشد.

از این رو برای کفسابی گرانیت می‌توانید اقدام کنید، در بعضی از مواقع هنگام فرش کردن گرانیت روی آن یک دوغاب سیمانی داده می‌شود.

این دوغاب در منافذ گرانیت نفوذ کرده و ظاهر آن را مات می‌کند هرچقدر با دست تمیز کند کثیفی از بین نمی‌رود.

شستشوی گرانیت یا فرچه شویی به‌خوبی این چرک مردگی سیمان را از جان گرانیت بیرون آورده و سطح را براق می‌کند.

از آن جایی که گرانیت با شستشوی مواد شوینده آسیب نمی‌بیند(نباید مرتب از شوینده ها استفاده کرد) اگر روی آن سیمان ریخته باشد و تمیز نشود می‌توانید مقداری شوینده روی سیمان ها بریزید تا شل شود سپس روی آن را فرچه شویی کنید تا معجزه این ساب را ببینید.

در فرچه شویی گرانیت ابتدا با توجه به جنسی سنگ و نوع آلودگی روی آن سنگ زن مورد نظر انتخاب می‌شود. فرچه نیز همانند ساینده‌ها سنگ بصورت شماره بندی و چند مدل است.

انتخاب فرچه خوب و مناسب گرانیت می‌توانید علاوه بر از بین بردن آلودگی گرانیت را نیز بصورت خوب و زیبا براق کند.

بهترین ساب گرانیت چیست

چندین بار اشاره کردیم که اگر سنگ گرانیت شما مشکل ریشه‌ای و آسیب جدی ندارد اقدام به کفسابی با مراحل کامل آن انجام ندهید.

این یک توصیه از دل پانزده سال تجربه در امر کفسابی گرانیت است و تنها یک پیشنهاد نیست.
واقعیت این است که گرانیت با تمامی کفپوش‌ها متفاوت است و یک فرق بزرگ دارد آن‌هم جنسش است.

جنس گرانیت بی‌نظیر است، اگر زمانی که گرانیت را فرش می‌کردید ناخنکی در بند آن وجود نداشت، به جرات می‌توان گفت که شاید تا صد سال دیگر هم نیاز به کفسابی نداشت.

این جمله شاید به ضرر خود من باشد اما کفسابی نیل همیشه سعی کرده قبل از هرچیزی حقیقت را بگوید‌.

بهترین کفسابی گرانیت چیست

راجب بهترین ساب برای گرانیت اگر بخواهیم توضیح دهیم، خب مسلما همان 22 مرحله‌ای است که در بالا اشاره شد.

اما زمانی که سنگ گرانیت شما، دچار آسیب جدی همانند(رسوب آب، روغن وسایل نقلیه) داشته باشد. در غیر این‌صورت مابقی کثیفی و آلودگی‌ها نیازی برای انجام این مراحل نخواهد داشت.

زمانی که می‌خواهیم بهترین را به یک شخص شرکت سنگ یا هرچیز دیگری نسبت دهیم تنها کیفیت را ملاک قرار نمی‌دهیم.

مشخص است که 22 مرحله ساب خیلی بهتر از دو سه یا پنج مرحله است، اما اینکه آیا واقعا گرانیت ما نیاز به این تعداد ساب دارد یا خیر مهم‌ترین بخش ماجرا است.

دلیل این همه تاکید برای کفسابی کامل گرانیت بخاطر حفظ براقیت آن و ماندگاری بیشترش است. در اسیدساب که برای گرانیت اجرا می‌شود، هیچ آسیبی به براقیت آن نمی‌رسد و تنها مراحل پرداخت و براقیت بیشتر اجرا می‌شود.

اما در تراش و ساب الماسی ک برای آن انجام می‌شود 2-3 میل از سطح گرانیت باید لایه‌برداری شود، و مجدد پرداخت شود تنها بخاطر از بین بردن ناخنک از روی آن.

کفسابی گرانیت با این تعداد ساب در مقابل هزینه‌ای که دارد شاید زیاد بصرفه نباشد چرا که در مقابل کیفیتی که قرار است دریافت کنید شاید زیاد شگفت زده نشوید.

از تمامی ابعاد بهترین ساب گرانیت اسیدشویی است مگر اینکه روی آن رسوب آب مانده، یا روغن ریخته باشد.

برای اینکه همیشه گرانیت‌های براق، زببا ویک‌دست داشته باشید، با یک دهم هزینه کامل مراحل ساب زنی، هر سال یک بار آن را کفشویی کنید.

کفشویی گرانیت تمامی آسیب‌های که آلودگی به منافذ و بافت‌های آن وارد می‌کند با مواد مخصوص و لقمه‌های مرغوب از سطح آن خارج کرده و براقیت کامل را روی آن برمی‌گرداند.

اشتراک گذاری مطلب

خبرنامه

در خبرنامه ما عضو شوید تا در سریعترین زمان از جدیدترین اخبار و مقالات ما با خبر شوید.
 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی

جهت ثبت درخواست خدمات و مشاوره رایگان تماس بگیرید