کفشویی چیست/ برای کدام کف‌پوش ها مناسب است 0تا100

کفشویی به عملیات لایه روبی برای از بین بردن جرم های سطحی از روی کفپوش‌ها گفته می‌شود.هزینه کف شویی پایین‌تر از کفسابی است و دستگاه آن متفاوت از...

آنچه در این مقاله میخوانیم

کفشویی چیست؟

کفشویی به امری گفته می‌شود که در آن بجای لایه برداری از روی سنگ‌ها، لایه روبی انجام می‌شود طی این شستشو تمامی کثیفی‌ها سیاهی وجرم‌ها از روی کفپوش مورد نظر مرتفع می‌شود عملیات کفشویی با کف سابی کاملا متفاوت می باشد، و نحوه انجام این دو بایکدیگر متفاوت می‌باشد.

تفاوت کفشویی و کفسابی

در کفسابی  یک لایه از روی سنگ‌ها تراش داده می‌شود و سپس کفپوش بتنه کاری و سیقلی‌ می‌شود، در کف شویی نحوه انجام کار کاملا متفاوت می‌باشد، ساب های کفشویی از برس‌های سیمی با شماره بندی‌های ۵۰ تا ۱۰۰۰ می‌باشد که به آن‌ها سیم بکسل نیز گفته می‌شود.

برس های سیمی یک لایه از سطح که جرم گرفته است، از روی سنگ‌ها می‌سابد، جرمی که روی سطح نشسته است، می‌تواند: شره آب، لک‌های آبلیمو، کثیفی‌های رفت وآمد مداوم برروی سنگ باشد.

کف شویی روی چه سنگ های کاربرد دارد؟

کفشویی روی تمامی کفپوش‌های : سنگی، موزاییکی، گرانیتی، سرامیکی، لمینت، پارکت، قابل اجرا می‌باشد.

کفشویی سرامیک 

اگر کف پوش ها سرامیکی است و بخاطر بازسازی، بنایی و یا نقاشی خانه خود کفپوش هادچار لک و کثیفی شده‌اند.

کفشویی سنگ پارکینگ

4روش دستی تمیز کردن سرامیک‌ها

  • تیغ‌های شیشه‌ای: برای تمیز کردن دستی سرامیک‌های خود می‌توانید از تیغ‌های شیشه‌ای کمک بگیرید، تیغ‌های شیشه‌ای در تمامی ابزار فروش‌ها موجود هستند، و به راحتی میتوان آن‌ها را تهیه کرد.
    ابتدا یک سطل آب و ریکا درست کنید، و روی سطح مورد نظر بریزید، بایک طی تمام قسمت سرامیک را با آب خیس کنید، حال با کمک تیغ‌های شیشه‌ای شروع به تمیز کردن رنگ و گچ‌های روی سرامیک کنید.
  • سمباده های نرم: روش دوم تمیز کردن دستی سرامیک، می‌توانید از سمباده های نرم برای از بین بردن لک‌های جزئی روی آن‌ها استفاده کنید.
    سمباده های 1000و3000 انتخاب خوبی برای سورت سرامیک است ابتدا کمی آب روی سطح لک شده بریزید و سپس با سمباده هزار شروع به تمیز کردن سرامیک خود بکنید، و در مرحله بعدی با سمباده سه هزار روی قسمت آسیب دیده بکشید.
  • نظافت سرامیک با بخارشوی: یکی دیگر از راه‌های تمیز کردن دستی سرامیک استفاده از بخارشوی است اگر کثیفی‌های روی سطح سرامیک جزئی باشد می‌توانید با بخارشوی تمامی آن‌ها را مرتفع کنید.
  • تمیز کردن سرامیک با دیسکیلر: اصلی ترین روش دستی تمیز کردن سرامیک استفاده از دیسکیلر است، البته نکاتی برای استفاده از آن‌ها نیز وجود دارد، دیسکیلر در دبه های4و20لیتری عرضه می‌شود.
    4لیتر از آن برای یک محیط 100متری کافی است، ابتدا یک دستکش بپوشید، و ماسک بزنید، یک لیتر از آن را داخل یک ظرف سرباز بریزید و به اندازه 10 لیتر آب را با آن رقیق کنید.
    حال با استفاده از یک طی جارو شروع به کشیدن مواد بر روی سرامیک کنید، پس از گذشت بیست دقیقه مواد را با آب چند بار بشویید، نتیجه آن بسیار منحصر به فرد خواهد بود.
    تمامی سیاهی و جرم‌های سرامیک بصورت کامل مرتفع می‌شود.
    نکته: بصورت مداوم از این مواد برای نظافت استفاده نکنید، حداکثر ماهی یک بار.
    همچنین از این مواد تنها برای سرامیک و گرانیت استفاده کنید، و برای سنگ‌های دیگر از آن‌ها استفاده نکنید.

کفشویی سرامیک

کف شویی سرامیک ها چگونه انجام می‌شود؟

سرامیک‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند اما هنگام کف شویی دیگر مهم نیست که رنگ و یا جنس آن‌ها چی باشد تمامی سرامیک‌ها در هر رنگ و جنس و ابعادی قابلیت کف شویی را خواهند داشت.

لقمه‌های مصرفی برای سرامیک‌ها متفاوت است‌، به عنوان مثال کف شویی سرامیک‌های نرم با فرچه‌های سیمی انجام می‌شود کفشویی در کرج سرامیک های زبر یا طرح دار با فرچه بکسلی و کفشویی سرامیک های مات با لقمه های نمد همچنن در تمامی سرامیک‌ها برای تمیزی بیشتر از کمی مواد دیسکیلر استفاده می‌شود.

کفشویی سرامیک

در کف شویی سرامیک‌ها رنگ و سیمان از بین خواهد رفت؟

بستگی به جنس سرامیک‌ها دارد، تمامی کثیفی‌ها هرچیزی که باشد از روی سرامیک پاک خواهد شد.
اما اگر سرامیک زبر یا طرح دار باشد کمی کار سخت خواهد شد، زمانی‌که سرامیک‌ها مات و مخملی باشند، بخاطر وجود منافذ، در طرح آن‌ها سیمان داخل این فرورفتگی ها نفوظ می‌کند، و نظافت آن با فرچه امکان پذیر نخواهد بود.
به این معنی نیست که هیچ راه‌حلی برای از بین بردن آن وجود ندارد، در چنین شرایطی استفاده از لقمه فرچه پلاستیکی می‌تواند در انجام کار کمک کند.

کف شویی موزاییک‌

شاید فکر کنند که کفسابی موزاییک ها بخاطر جنس سیمانی که دارند قابلیت فرچه شویی را ندارد و تنها می‌شود آن‌ها را لایه برداری کرد اما این تصور نیز کاملا غلط می‌باشد چرا که همیشه نمیتوان موزاییک‌ها را لایه برداری کرد چرا که در هر مرحله از لایه برداری یک تا دو میل از روی موزاییک‌ها برداشته می‌شود و این موضوع در طولانی مدت باعث نازک شدن لایه‌های موزاییک خواهد شد.
در نتیجه از کفشویی می‌توانیم برای موزاییک خود استفاده کنیم.

چه زمانی نیاز به کفشویی موزاییک خواهیم داشت

  • موزاییک جرم سطحی گرفته باشد
  • در ساختمان بنایی و یا نقاشی کرده باشید و کثیفی حاصل از آن‌ها روی موزاییک ریخته باشد
  • موادی همچون روغن ماشین‌ها، شیره پسماند دوغاب روی سرامیک مانده باشد
  • رد لاستیک ها باعث سیاه شدن موزاییک شده باشد
  • چند سال از لایه برداری موزاییک  گذشته باشد  کثیفی جزئی گرفته باشند

در این شرایط میتوانید برای کفشویی موزاییک خود اقدام کنید.

فرچه شویی تمامی جرم، رنگ‌، کثیفی، سیمان‌، بتونه، و هرچیز سختی که روی کفپوش‌ها باشد رو بصورت کامل از بین می‌برد و یک سطح کاملا تمیز می‌سازد.

کفشویی گرانیت

گرانیت بسیار سختی بالایی دارد، با هیچ مواد اسیدی سیاه نمی‌شود، جرم نمی‌گیرد.

دوعامل مهم برای سیاه شدن گرانیت:

  1. روغن ماشین و موتور
  2. ماندن آب روی سطح گرانیت

باعث جرم گرفتن این سنگا خواهد شد
زمانی‌که گرانیت‌ سیاه می‌شود، حتما نیاز نیست که شما دوباره سنگ خود را لایه برداری کنید و تنها کافیست با استفاده از کفشویی و مواد دیسکیلر تمامی سیاهی و کثیفی ها را از روی گرانیت خود پاک کنید.

گرانیت پس از کفشویی دوباره سیاه می‌شود؟

گرانیت  تنها در دو حالتی که بالا ذکر شد کثیف و کدر می‌شود، در هیچ شرایط دیگر کثیفی‌ و سیاهی را جذب نخواهند کرد، البته لقمه مخصوص برای کف شویی گرانیت فرچه سیمی ۳هزار‌می‌باشد، چرا که لقمه ۳۰۰۰ تمامی کثیفی ها را از روی گرانیت تمیز می‌کند.

گرانیت لایه برداری نشده است می‌توانیم کفشویی انجام بدهیم؟

اکثر اوقات گرانیت بخاطر هزینه بالای کفسابی همانگونه که فرش می‌شوند دست نخورده باقی می‌ماند و در بیشتر ساختمان‌های امروزی کسی حاضر به پرداخت هزینه این چنینی، برای لایه برداری این سنگ نیست، به همین علت سنگ گرانیت  پس از فرش‌ شدن، بلافاصله یک دوغاب زخیم  روی آن داده می‌شود، این سیمان روی سنگ می‌ماندو با رفت و آمد های متعدد ماشین، روی گرانیت سخت و صفت تر می‌شود.

بخاطر جنس سخت سیمان، سیاهی را روی خود جذب می‌کند، نمای ظاهری سنگ گرانیت را زشت می‌کند.
اگر کفپوش گرانیتی شما در چنین وضعیتی به سر می‌برد و بخاطر مشکلات نمی‌توانید لایه برداری سنگ را انجام دهید
میتوانید با هزینه بسیار کمتر و استفاده از کفشویی تمامی سیمان‌، جرم‌، و کثیفی هارا از روی سنگ خود پاک کنید و یک سطح تمیز‌و بی نقص داشته باشید.

تنها تفاوت کفشویی و کفسابی گرانیت، ناخنک سنگ  خواهد بود، کف شویی باتمیز کردن بندها از دیده شدن این تفاوت جلوگیری خواهد کرد.

کف شویی سنگ 

سنگ‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند از مرمریت‌ تا آباده و هرسین و تراورتن، اما در کفشویی اهمیتی ندارد که کفپوش شمارا چه سنگی پوشش داده چرا که برای همه کاشی‌ها به یک شکل انجام می‌شود.

کفشویی سنگ ها چه مزیتی دارد؟

  1. از بین بردن تمامی سیاهی روی بندها
  2. از بین بردن تمامی لک سطحی
  3. از بین بردن جرم و کثیفی‌ها
  4.  از بین بردن سیمان رنگ گچ و بتونه

تمامی این ضایعات از روی سنگ بصورت کامل با کف شویی جمع خواهد شد و یک سطح کاملا تمیز و یکدست را تحویل خواه داد.
بسیاری کف شویی سنگ را با پرداخت و یا مرحله آخر کفسابی اشتباه میگیرند و دچار کلاه برداری توسط افراد سودجو می‌‌شوند.
کفشویی همانطور که از نامش پیداست یک لایه روبی را از روی سنگ که توسط جرم های سطحی پوشیده شده است را انجام میدهد.

در کفساب پرداختی علاوه برجرم زدایی یک لایه براق نیز روی سنگ اجرا می‌شود، این کار را پرداخت و سیقلی‌ کردن سنگ می‌گویند.

کفشویی موزاییک

تفاوت کفشویی و پرداخت کردن سنگ

کف شویی تنها جرم‌ها را از بین میبرد، پرداخت کردن سنگ علاوه بر جرم‌گیری سطح، یک لایه براقیت و شفافیت نیز به سنگ اضافه می‌کند.
 کفشویی قیمت بسیار پایین تری نسبت به پرداخت سنگ ها دارد و در زمان بسیار کوتاه تری انجام می‌شود.
پرداخت سنگ علاوه بر زمان بر بودن نیازمند مهارت بالا می‌باشد، مرحله آخر کفسابی‌ سنگ که با لقمه تیناکس ایتالیا انجام می‌شود بخاطر اسیدی بودن این سنگ‌ها با کمی زیاد و کم کشیدن لقمه روی کف، سنگ دچار‌ دو رنگی خواهد شد.

چه مواقعی نیاز به کف شویی سنگ خواهیم داشت؟

کف شویی سنگ در هر زمانی قابل انجام و بلامانع است، چراکه هیچ آسیبی به آن نخواهد رسید.

بسیاری از برج‌های پرجمعیت بجای نظافت مداوم راه‌پله و لابی و پارکینگ، با همان هزینه‌ای که برای نظافت یک ماه ساختمان پرداخت می‌کنند از کفشویی استفاده می‌کنند.

کف شویی در مدت زمان کوتاه تری انجام می‌شود، سنگ‌ها بخاطر شستشو با دستگاه مدت زمان طولانی کثیفی‌هارا جذب نخواهند کرد، در کفشویی بخاطر عدم استفاده از موادشوینده در سنگ‌ عمر آن بالاتر می‌رود، آسیب پذیری سنگ‌ به حداقل می‌رسد .
مواقعی که جرم‌های روی سنگ با نظافت معمولی تمیز نمی‌شود، می‌توانید از کفشویی و یا فرچه شویی استفاده کنید.

کفشویی سنگ صلصالی

کف شویی راه پله

راه‌پله بخاطر رفت و آمد و استفاده زیادی که دارد سنگ آن بیشترین کثیفی را به خود جذب می‌کند، به همین خاطر ساکنین بالااجبار باید زود به زود سنگ راه پله راتمیز‌ کنند.
تمامی ساختمان ها، از شرکت های نظافتی و خدماتی برای تمیز کردن راه‌پله های خود استفاده می‌کنند.

این شرکت‌ها یک نظافتچی بایک طی و کمی مواد شوینده را سرساختمان‌های شما می‌فرستند، شاید در وهله اول بعد از نظافت باخود بگویید که چقدر سنگ تمیز شد.

پس از انجام چندین باره این کار خواهید دید که سنگ کم کم شروع به کثیف شدن می‌کند.
به همین خاطر مجبور خواهید شد با هزینه‌های گزاف سنگ خود را لایه برداری و کفسابی کنید.
در چنین شرایطی قبل استفاده از مواد شوینده می‌توانید از کفشویی کمک بگیرید، کف شویی سنگ شمارا بدون هیچ آسیبی تمیز‌ یکدست و زیبا می‌کند.
ازمزیت‌های کفشویی این است که نیاز نیست مداوم این کار را انجام دهید، شش ماه طول خواهد کشید تا سنگ به حالت قبل برگردد.

بجای استفاده هر هفته از نظافت‌چی می‌توانید همان هزینه را هر شش ماه یکبار با کیفیت کار بالا و آسیب رساندن به سنگ های‌تان با کفشویی انجام دهید.

اشتراک گذاری مطلب

خبرنامه

در خبرنامه ما عضو شوید تا در سریعترین زمان از جدیدترین اخبار و مقالات ما با خبر شوید.
 

مقالات مرتبط

7 پاسخ

  1. سلام ما از روشی که برای تمیز کردن دستی گفتین استفاده کردیم خیلی خوب جواب داد دستتون درد نکنه

  2. سلام وقت بخیر هزینه شستشوی صدمتر سرامیک چقدر در میاد.
    روی سرامیک سیمان ریخته هرچی تمیز میکنیم بازم مات دیده میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی

جهت ثبت درخواست خدمات و مشاوره رایگان تماس بگیرید