کفسابی نیل

تلفن شرکت:  ۰۹۱۹۵۵۴۷۷۰۷             شنبه تا جمعه

آدرس: نسیم‌شهر-مجتمع سیتی‌سنتر‌-طبقه۳

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نماشویی چیست و چه کاربردی دارد (0تا100)

در این مقاله می‌خوانید

نماشویی چیست

به تمیز کردن نمای ساختمان، با استفاده از دستگاه‌های کارواش و مواد دیسکیلر و ماسه بادی، برای از بین بردن جرم، کثیفی و سیاهی نمای ساختمان، نماشویی می‌گویند.

این یک تعریف ساده از نماشویی بود، اما تا حالا به این فکر کردین که این کار چه اهمیتی داره و چرا باید نماشویی کنیم؟

نماشویی یه تعریف کلی هستش و اگه بخوایم به جزئیات اون وارد بشیم شامل بخش‌های مختلف از ساختمان و دیوارها می‌شه، نماشویی با دو روش انجام میشه که یکیش با طناب به روش صخره نوردی هستش که اونو با اسم راپل هم می‌شناسن.

روش دوم هم با استفاده از داربست هست، البته روش داربست اولین روش برای شستشوی نما هست و نماشویی با طناب بعد اون ابدا شده.
امروز می‌خوایم راجب اینکه ضرورت شستشوی نماها چیه و بهتره که با کدوم روش انجام بشه توی این مقاله با شما همراهان همیشگی کفسابی نیل صحبت کنیم.

نماشویی

چرا باید نمای ساختمان را شسشتو دهیم

یکی از مهم‌ترین سوال‌های که هر کدوم از ما ممکنه از خودمون بپرسیم، البته که هیچ ضرورت و اجباری برای شستشوی نمای ساختمان وجود نداره، اما دلایلی هست که با شنیدنش مطمعنأ برای انجام اون ترغیب می‌شید.

اگه جزو افرادی باشید که در کلان شهرها زندگی می‌کنید، حتما کم و بیش با آلودگی و گردو غبارهای که امروزه گریبان گیر هممون هست آشنایی دارید.

یکی از دلایلی که باعث میشه نمای ساختمون کثیف و سیاه بشه همین آلودگی‌ هاست.
البته جنس سنگ و نما هم در کثیف شدنش بی تاثیر نیست، معمولا نماهای که توی ساختمان‌های ما کار میشن، اکثرا سنگ تراورتن، آجر، کامپوزیت، شیشه، کنیتکس، یا سیمان هستند

همین جنس نماها خودشون یه دلیل برای جذب سیاهی هستن، از اونجایی که کم‌تر کسی حاضر به کارکردن جنس گرون قیمت توی نمای ساختمان میشه، سنگ‌های معمولی هم سریع کثیف می‌شن، اگه می‌خوایم اون همه جلو بریم، در همون ابتدا که نمارو کار می‌کنیم یعنی زمان ساخت ساختمون یا زمانی که نماروش سنگ می‌کنیم.

بخاطر ملات‌های که پشت اون می‌ریزن، کمی از اونا روی هر سنگ پسماند می‌شه که معمولا سنگ کار‌ها اونو با یه گونی نخی پاک ‌می‌کنن، اما هرچقدرم پاکش کنن تا زمانی که شسته نشه، جای گرد سیمان روی سنگ می‌مونه و اونو کثیف نشون میده.

یکی از دلایلی که باید نمارو شسشتو بدیم همین سیمان های اول کار هست، البته که هزینه شسشتوی نما تو همچین شرایطی خیلی مناسب و ارزون هستش، چون سنگ کثیفی خاصی ندارن و تنها با یه آب و فشار دستگاه تمیز میشه.

تاثیر آلودگی هوا در کثیفی نما: یکی از دلایلی که باعث جذب کثیفی توی خورد نمای ساختمون میشه آلودگی هواست که دست ما نیست و غیر قابل تغییر هستش، این آلودگی‌ها روی سنگ می‌شینن و به مرور زمان توی خورد اون میرن که هرچقدر بیشتر بمونه سیاهیش بیشتر میشه و تمیز کردنش سخت تر.

تاثیر باران و برف در کثیفی نما: یکی دیگر از دلایل مهم در کثیف شدن نمای ساختمان آب باران و برف است، وقتی که آلودگی روی سنگ میشینه، اگر باران یا برفی بیاره چون شدت زیادی نداره بدتر اونو توی خورد سنگ می‌بره و بدتر سیاهش می‌کنه.

از دیگر دلایل کثیف شدن نما میشه به ساخت و ساز همسایه‌های کناری اشاره کرد که ممکنه از نمای اونا گرد و خاک و سیمان روی ساختمان ما بشینه و کثیف بشه.

نماشویی سنگ تیشه‌ای

اینجا ما دلایلی که نما کثیف میشه رو گفتیم اما چرا باید نمارو بشوریم؟ شسشتوی نما هم چندتا دلیل داره که می‌تونه شمارو راغب به انجام نماشویی کنه.

تمیزی نمای ساختمون: از مهم‌ترین عوامل برای نماشویی نظافت و تمیز شدن بینهایت نماست، اگر سری به مقاله های دیگر ما زده باشید، در کفسابی سنگ روی زمین آنقدر که باید تغییر نمی‌کند و تنها براقیت آن بیشتر می‌شود، اما در نماشویی واقعا تغییرات شگفت انگیزی رخ می‌دهد.

چرا که گرد وغبار و آب باران و برف یک کثیفی و سیاهی چرک‌مرده را روی سنگ ایجاد می‌کنند، هنگام تمیز شدن آن یک تغییر صدرصدی را روی نمای ساختمان خود می‌بینید، با تمیز شدن نمای بیرون ساختمان با هربار نگاه کردن به آن حتما در روحیه شما نیز تاثیر زیادی خواهد گذاشت.

شسشتوی نما بدون طناب برای فروش: اگر یک واحد یا کل ساختمان را قرار است بفروشید و آن را به چند املاک معرفی کنید، زمانی که برای بازدید می‌آیند اولین جایی که نگاه می‌کنند، چه قصد فروش یک واحد را داشته باشید چه کل ساختمان را نمای آن را نگاه می‌کنند.

اگر نمای بیرون ساختمان کثیف باشد هرچقدر هم که نمای داخلی زیبا باشد، افرادی که برای بازدید می‌آیند ترغیب به خرید آن نخواهند شد، اما با یک شسشتوی ساده و هزینه جزئی یک تغییر کلی و زیبا را می‌توانید بر روی ساختمان خود ایجاد کنید که روند فروش را نیز تسریع می‌بخشد.

شسشتوی نمای ساختمان برای نظافت ودفع آلودگی: حتما می‌دانید که تمام مریضی‌ها از طریق آلودگی‌ها به انسان منتقل می‌شود، نزدیک ترین نقطه در نمای ساختمان به ما که مرکز تجمع هزاران ویروس است.

تراس و پنجره‌ها هست همچنین در طول روز بارها در آن رفت و آمد داریم که خود منبع تکثیر آلودگی است، با شسشتوی مداوم و منظم نمای ساختمان می‌توانید چنین مشکلاتی را از خود دور کنید، همچنین به نماشویی ساختمان به چشم اجمالی نگاه کنید و فکر کنید که همانند راه‌پله و پارکینگ باید همیشه نظافت شود البته درستش هم همین است.

نماشویی ساختمان نمای سنگ

اگر ساختمانی دارید که نمای اون سنگ هستش حالا فرقی نمی‌کنه که چه سنگی باشه، تراورتن، گرانیت، دهبید.. و نیاز به نماشویی دارید.
نماشویی نمای سنگی با استفاده از دستگاه واترجت و کارواش سه فاز انجام می‌شه، موادی که برای شستشوی نمای سنگی استفاده می‌شه، فقط دیسکیلر هستش دیسکیلر تمام کثیفی‌ها رو از روی سنگ برمی‌داره و اونو مثل روز اولش تمیز و عاری از آلودگی می‌کنه.

شستشوی نمای آجر سندبلاست

شستشوی نمای آجری

آجر یکی از سخت‌ترین نماها توی شسشتو هستش چون خیلی سخت تمیز می‌شه و باید مراحل کار اون بصورت کامل اجرا بشه، حالا منظور از مراحل کار چیه، خب آجر بر خلاف نماهای دیگه باید سندبلاست بشه، سندبلاست چیه؟

سندبلاست آجر در نماشویی چیست؟

سندبلاست یک تعریف دیگه از لایه‌برداری هست،مثل لایه برداری در کفسابی یعنی با استفاده از ماسه بادی بصورت پودری با آب مخلوط می‌شه و توسط دستگاه یک لایه کامل از روی هر سطحی و می‌تونه برداره حالا فرقی نمی‌کنه آجر باشه یا سیمان یا سنگ.
البته بیشتر برای آجر استفاده می‌شه و کمتر برای نماهای استفاده می‌شه که دچار آتیش سوزی یا حریق شدن.

بعد از اینک یک لایه کامل از روی آجر برداشته شد، اگر تو همون حالت آجر و ول کنیم، یکی دو روز اول تمیز و قشنگ هست اما بعد چند روز اتفاق دیگه‌ای می‌افته.

قبل از شستشوی نما

دلیل شوره بستن آجر در نماشویی چیست؟

حتما با آجرهایی که شوره میزنن و سفیدک میزنن آشنایی دارید یا به چشمتون خورده، اینکه چرا قبل از نماشویی وجود دارن یه دلیل داره، آجر مصالحی هستش که پخته می‌شه، و هیچ افزودنی نداره.

اون آجری که شوره میزنه، بعد اینکه توی نما کار بشه یا قبل اون یک بار روی اون رزین شده حالا رزین چیکار می‌کنه، رزین از جذب آب و کثیفی به خورد آجر جلوگیری می‌کنه، دلیل شوره زدن آجر توی نما قبل از نماشویی هم همینه، به مرور زمان رزینی که استفاده شده خاصیتش و از دست میده و باعث کچلی آجر میشه که اصطلاحا بهش میگن شوره بستن آجر.

اگه نمای آجری و سندبلاست کنیم چه قبلش شوره می‌بسته چه نمی‌بسته، بعد چند روز که خشک بشه دوباره شوره آجر برمی‌گرده و هر روز هم بیشتر می‌شه حالا باید چیکار کنیم که این اتفاق نی‌فته؟

بعد از شستشو نمای

شوره بستن آجر و رزین برای رفع آن در نماشویی

خب تا اینجا متوجه شدیم که شوره چیه و چرا به وجود میاد حالا باید بدونیم چجوری می‌تونیم جلوی شوره آجر و بگیریم، البته ما دومدل نمای آجری داریم، یکسری نماها هستن که جلوی چشم هستن و حتما باید یه کار ضروری برای رفع اون انجام بشه، بعضی موقع ها هم جلوی چشم نیست یا دیواره و اهمیت خاصی نداره، اهمیت آجر و شما تایین می‌کنید.

برای اینکه آجر شوره نبنده و حداقل چند سال خیالمون از نماشویی راحت باشه بعد اینکه کار شسشتوی نمای آجر تمام شد، حداقل یک روز به نما فرصت می‌دیم تا کاملا خشک بشه، بعد اینکه آب نما کامل خشک شد، از رزین آب بندی و براق کننده برای پوشش رویه آجر استفاده می‌کنیم.
این رزین هم با استفاده از طناب بدون نیاز به داربست اجرا می‌شه.

نحوه اجرای رزین روی آجر در نماشویی

رزین پوشش و براق کننده برای آجر به دو صورت قابل اجرا هست که تفاوت اون‌ها در کیفیت کار و هزینه پرداختی کارفرما است.

اجرای رزین با پیستوله: در این روش مواد رزین با مایع خود قاطی شده و در مغزن پمپ دستگاه ریخته می‌شود، سپس با استفاده از یک رنگ پاش که با یک لوله به دستگاه وصل است، به صورت افقی و عمودی روی آجر اجرا می‌شود، این روش بهترین برای اجرای پوشش آب بندی آجر است.

چرا که با فشار دستگاه تمام منافظ آن را پوشش داده و یک محفظه خالی هم باقی نمی‌گذارد، زمان انجام کار را تسریع می‌بخشد.

روش دستی اجرای رزین پوشش در نماشویی: در این روش با استفاده از یک قلتک یا پیستوله دستی راپل کار رزین را بصورت دستی روی آجر اجرا می‌کند، این روش تقریبا منسوخ شده و استفاده چندانی ندارد.

شسشتوی کامپوزیت در نماشویی

نماهای کامپوزیتی یکی از پر دردسرترین‌ها هستند البته نه از لحاظ سختی کار، بلکه از لحاظ جذب سریع کثیفی یکی از نماهای که واقعا دلیل استفاده از اونا و رو من یکی نمیدونم! وقتی که شیشه هست.
کامپوزیت یک جنس دارد و رنگ‌بندی آن فرق می‌کند، برای کامپوزیت دو روش شسشتو وجود دارد که نوع آن را مقدار کثیفی نمای شما تایین می‌کند.

روش اول شسشتوی کامپوزیت: این روش اصطلاحا آب خالی با نازل کاردک هست، که بصورت متری روی کامپوزیت کشیده می‌شود، تمامی کثیفی‌ها را برداشته و رویه آن را تمیز می‌کند.

روش دوم شستشوی کامپوزیت: در این روش نمای کامپوزیت ابتدا یک ابرو طی روی کامپوزیت کشیده می‌شود، سپس پشت سر آن با آب و کاردکی شسشته می‌شود، هرگونه کثیفی و آلودگی که روی کامپوزیت وجود داشته باشد بصورت کامل از روی آن پاک می‌شود.

نانو کردن کامپوزیت نما در شستشوی آن: پس از آن که نمای کامپوزیت را شسته و تمیز کردید، یک روش برای نگه‌داری از آن در مدت زمان بیشتری وجود دارد، نانو، نانو یک مایع بی رنگ است که در منافظ کامپوزیت نفوظ کرده و سطح آن را آب گریز می‌کند.
اجرای نانو با دستمال مرطوب مخصوص که در بسته بندی آن قراردارد انجام می‌شود و باید پس از شستشو اجرا شود. بطوری که هیچ کثیفی روی سطح نباشد.

قیمت هر لیتر نانو ۱۳۰۰ است که هر لیتر آن برای پوشش‌ ده مترمربع کافی است.
ماندگاری نانو در بدترین حالت آب و هوایی حداقل پنج سال است، و تا پنج سال اجازه نفوظ هیچ گردو غباری را روی سطح کامپوزیت نمی‌دهد.

نماشویی با طناب

شسشتوی نمای شیشه یا نماشویی شیشه

شستشوی شیشه ویا نماشوی شیشه یک بحث کامل جدا است، به طول مثال اگر نمای شما سنگی هم باشد، پنجره‌های دارید که شیشه داشته باشد، در نماشویی برای نماهای غیر شیشه نماشور وظیفه دارد تا روی شیشه هارو بصورت کامل تاجایی که با آب تمیز بشه بشوره.

اما وقتی صحبت از شستشوی شیشه می‌شود، منظور نمایی است که پوشش کامل آن شیشه است.
برای شستشوی نماهای شیشه‌ای از دو روش با آب خالی و ابرو طی می‌شود استفاده کرد.

شسشتوی شیشه با آب خالی: اگر کثیفی شیشه جزیی باشد، می‌شود آن را با آب خالی تمیز کرد، این شسشتو با دستگاه واترجت انجام می‌شود

شسشتوی شیشه با ابرو طی: در این روش همانند کامپوزیت ابتدا یک بار شیشه بصورت خشک باید با ابرو طی و مواد مخصوص نانو تمیز می‌شود، سپس یک بار کامل با آب شسشته می‌شود، بعد از آن باید نما کاملا خشک شود.

و در آخر یک بار دیگر ابر و طی روی شیشه کشیده شود، بهتر است زمانی که شیشه از بیرون تمیز می‌شود یک نظافت چی استخدام کنید تاهمزمان شیشه را از داخل تمیز کنید، انجام این کار به نفع کارفرما خواهد بود، چرا که اگر کثیفی داشته باشد، کاملا نمایان می‌شود.

بعد از نماشویی باطناب

شسشتوی کنیتکس در نماشویی

اگر نمایی دارید که آن را کنیتکس پوشش داده است، حتما هرساله با مشکل سیاه شدن چندین باره آن مواجه هستید، شسشتوی کنیتکس بسیار ساده است و با یک آب خالی تمیز می‌شود، اما باید برای آن چاره‌ای اندیشید تا از زمان دوباره کثیف شدن آن را طولانی تر کرد.

بعد از شستشوی کامل کنیتکس، بهتر است رویه آن را بایک رنگ روغن پوشش داد تا از جذب آلودگی و کثیفی جلوگیری شود.

نماشویی با داربست چیست

داربست یکی از وسیله‌های کاربردی هستش که از گذشته نه چندان دور تا به امروز ابزار کار همه ما کم و بیش بوده و توی ساختمان سازی نقش مهمی و داشته.
یکی دیگه از کاربردهای داربست، استفاده از اون برای نماشویی یا شستشوی نما هستش.

تو این روش همون‌جوری که داربست برای نصب سنگ در نما بسته می‌شه، یک بار کامل روی نما نصب می‌شه، و فرد متخصص با استفاده از دستگاه و ابزار خودش از روی اون پایین میاد و نمای ساختمون و تمیز می‌کنه.

اما چند تا ویژگی منفی داره که بنظرم دیگه کم کم استفاده از این روش داره منسوخ می‌شه و نماشویی با طناب جای اون رو می‌گیره.

اول این که داربست یه هزینه جداست و ربطی به نماشویی نداره یعنی به ابزار جانبی هستش که کامل از جیب کارفرما پرداخت میشه، که همین یکی از بزرگترین ویژگی‌های منفی اون هست.

اجرا و جمع کردن اون یه کار زمان بره و خطرات زیادی و برای عابرین داره یعنی در تمام زمانی که قراره نصب باشه، باید تماما مراقب رفت و آمد و تردد باشیم. هر اتفاقی هم بیفته به پای کارفرماست.

همچنین هزینه گزافی که باید برای داربست بپردازیم و ممکنه بخاطر حوادث غیر طبیعی از قبیل باد و باران انجام کار به تعویق بیفته و از طرفی متحمل هزینه سنگین تر بشیم.

از لحاظ ایمنی هم داربست واقعی امنیت بالایی نداره، البته برای بعضی از کارها مثل سنگ‌ کاری داربست بهترین روش هستش، چون استادکار باید تمرکز کافی رو داشته باشه و مدت زمان انجام کار چون طولانی هست باید بتونه بشینه.

اما توی انجام کاری مثل نماشویی که مستقیم با آب انجام می‌شه اگر کوچک ترین اتصالی برقی باشه داربست هم آهن فاجعه رخ می‌ده.

به خاطر دلایلی که بالا گفته شد نماشویی با داربست اصلا به صرفه نیست و از لحاظ ایمنی هم تایید نمیشه، مگر برای قسمت‌های که دیگه طناب راه نمی‌ده پ مجبور به استفاده از داربست باشیم که بازهم به ریسکش نمی‌ارزه.

نماشوی با طناب

در روش نماشویی با طناب یا راپل، ابتدا یک فرد متخصص که حداقل یک سال کامل بصورت دو مرحله‌ای دو کارت فنی دریافت کرده و از تمام جوانب صخره نوردی آگاه است، با استفاده از دو عدد طناب از جنس ابریشم که تحمل وزن سه تن را دارد، در پشت بام اقدام به گرفتن کارگاه می‌کند، یکی از طناب‌ها اصلی است و دیگری کمکی یا ترمز است که درصورت ایراد طناب اول بتواند با دومی بالا یا پایین برود.

سپس با استفاده از یک هارنس یا تن پوش دو طناب را به خود متصل می‌کند و از نمای ساختمان به پایین می‌رود، این کار ایمنی بالای دارد و در تمام طول انجام کار یک نفر مراقب بالای سر راپل کار ایستاده است.

نماشویی با طناب در مدت زمان بسیار کوتاهی انجام می‌شود، و هزینه آن در مقابل نماشویی با داربست تقریبا نصف است.

از آنجایی که در این روش راپل کار کنترل بیشتری روی حرکات خود دارد چند درصد کار را بهتر از داربست تمیز کرده و شستشو می‌دهد، در این روش پیچ رولپلاک هم به راحتی قابل انجام است، که در داربست کمی مشکل است.
نماشویی با طناب برای هر تعداد طبقه‌ای یک تا بیست قابل انجام است و محدودیتی از بابت انجام کار ندارد.

قیمت نماشویی چقدر است

قیمت نماشویی برخلاف قیمت کفسابی که برا اساس متر مربع تایین می‌شود، بر اساس بر ساختمان و تعداد طبقات آن محاسبه می‌شود.
نوع نمای ساختمان و اینکه آیا پیشانی یا بالکن دارد یا نه در ارزیابی قیمت مهم است.
همچنین آیا نماشویی باید با مواد انجام شود با بدون مواد در تایین قیمت تاثیر دارد.

قیمت شسشتوی نماهای آجری بر اساس متر مربع تایین می‌شود، و اجرای رزین پوشش برای آن بصورت اجرت کار است، هزینه رزین جدا محاسبه می‌شود.

قیمت شستشوی نماهای سنگی بصورت بر و ارتفاع است، یعنی بر ساختمان چند است و تعداد طبقات آن چقدر است. به طور مثال یک نمای پنج طبقه بر 8 که نیاز به شسشتوی با آب خالی دارد 1500 تومان است، اگر همین نما نیاز به شستشو با مواد داشته باشد 2500 تومان است.

شستشوی نمای شیشه‌ای بصورت عددی یا متری محاسبه می‌شود، البته شستشوی با آب خالی با همان معیار نمای سنگی است، و درصورت نیاز به ابرو طی با مواد بصورت متری محاسبه می‌شود که قیمت مواد بصورت جداگانه حساب می‌شود.

شستشوی نمای کنیتکس، قیمت این نما برای 5طبقه بر 8،. 1500 با آب خالی و اجرت کار برای آب گریز کردن 1میلیون تومان هست. هزینه مواد جداگانه حساب می‌شود.

تضمین کفسابی نیل

تیم کفسابی نیل متشکل از نیروی کار جوان و مجرب، تمامی پرسنل نماشویی این شرکت دارای کارت مهارت و فنی حرفه‌ای بوده و تمامی کارکنان داری بیمه حوادث می‌باشند.
تیم ما تمامی نماشویی‌های انجام شده را تا 5 سال برای شما ضمانت می‌کند.

نوشته های مرتبط

یک پاسخ

  1. نماشویی با طناب شغل سختیه و من از دستمزدش اگاه هستم . پارسال نمای ساختمان مارو پیچ رولپلاک کردید. امسال میخوام برای شستشوی نما اقدام کنم و میخواستم شمارتونو بزارید همینجا تا بردارم و تماس بگیرم. ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی

جهت ثبت درخواست خدمات و مشاوره رایگان تماس بگیرید