کفسابی گوشه ها و کنج دیوار
امروز با شما همراهان عزیز میخوایم راجب گوشههای کار که شاید زیاد بهش پرداخته نشده صحبت کنیم.
گوشه یا کنج کار توی کفسابی اهمیت زیادی داره اما اگه قبلا کفسابی و دیده باشید متوجه شدید که صفحه زیر دستگاه گرد هستش بخاطر همین حدود پنج الی پانزده سانت از گوشههای کارو نمیگیره و ساب نخورده باقی میمونه، خب به عنوان فردی که نیاز به خدمات کفسابی داریم دوست نداریم که کارمون دورنگ در بیاد و مشکلی از لحاظ ظاهری داشته باشه.
پس یکی از دغدغههای ما زمانی که میخوایم کفسابی کنیم گوشه کنارا هست که باید حتما ساب بخوره و یکدست دربیاد اما وقتی دستگاه ساب اون قسمت هارو نمیگیره چطوری میشه این کارو انجام داد یا اصلا میشه کاری کرد؟
چرا گوشهها و کنجهای کار کفسابی نمیشود؟
یکی از مهمترین دلایلی که گوشههای کار کفسابی نمیشه و دستگاه این قسمت هارو نمیگیره همین گرد بودن صفحه هستش اما یه دلیل دیگه هم داره، حتما قبلا خوندید که ما گفتیم که مهمه کفسابی حتما زمانی انجام بشه که کابینتها و قرنیز نصب نشده باشه، چرا که خود قرنیز حداقل چهار سانت قطر داره و اگه بعد کفسابی نصب بشه قسمتی که ساب نمیخوره میافته پشت قرنیز و دیگه چیزی معلوم نمیشه.
اما تنها دلیل ساب نخورده این قسمت گرد بودن صفحه و نگرفتن اونجا هستش که کاری هم نمیشه کرد با دستگاه بزرگ، البته دستگاه تکفاز حدود چهار پنج سانت و نمیگیره ولی دستگاه سهفاز حداقل ۸-۱۴سانت و نمیگیره چراکه صفحه اون بزرگتر هستش.
راه حل برای انجام کفسابی گوشه دیوار چیست؟
حتما اگر قسمتهای گوشه با دستگاه انجام نشود یک راههای باید وجود داشته باشد، توی زمانهای قدیم اگه برگردیم به ۱۵سال قبل افراد زحمت کشی که در این زمینه فعالیت داشتند، گوشههای دیوار رو بصورت سنتی تمیز میکردن، این روش یکم زمان بر و سخت بود و نتیجه دلخواهی که بخواد به دل بشینه رو نداشت اما حداقل پنجاه درصد از مشکل و برطرف میکرد و اونو به حداقل میرساند.
روش انجام کفسابی گوشه با ساب سنتی
در کفسابی گوشه به روش سنتی ابتدا سه مدل پوست آب یا سنباده تهیه میشد که در شمارههای ۱۰۰-۲۰۰-۳۰۰ بود.
سپس با استفاده از یک ظرف آب و سنباده گوشههای دیوار و بصورت دستی تمیز میکردن این سنبادهها از زبر تا نرم روی سنگ کشیده میشد تا نتیجه دلخواه حاصل بشه.
اما در این روش سنگ مقدار زیادی براق نمیشد، و تنها تمیزتر میشد و همرنگتر میشد.
چنین کاری در کفسابی سنگهای معمولی و متوسط جوابگو بود و برای سنگهای گران قیمت زیاد جوابگو نبود.
کفسابی گوشه با روش جدید و لایهبرداری
در روش جدید برای کفسابی گوشه و کنج دیوار از دستگاههای ساب با ساینده های مخصوص استفاده میشود.
در این روش همانند کفسابی کفپوش لایهای کامل از روی سنگ برداشته شده و سنگ بصورت کامل کفسابی میشود.
پرداخت و براقیت کار در گوشه و وسط دقیقا یک شکل بوده و تفاوتی بین آنها وجود نخواهد داشت.
اگر توجه کرده باشید در گوشههای کار بندهای کمتری وجود دارد و سنگ پستی بلندی چندانی ندارد، بخاطر همین دستگاه ساب کوچک قادر به تراش این مقدار از ناخنک بوده و سنگ را بصورت شفاف و صیقلی پرداخت میکند.
کفسابی گوشه با دستگاه کمی زمان بر بوده و بعد از اتمام کار ساب انجام میشود بعد از تموم شدن سنگسابی گوشه سنگ دوباره باید از اول تمیز شود، همونطور که در کفسابی گفته شد، دستگاههای کفسابی ایتالیایی که جدیدا وارد کشور شده و استفاده میشود قادر به لایه برداری و براق کردن هر سطح و کفپوشی هستند البته ابزارهای مورد استفاده نیز بی تاثیر نیست و باید از اجناس مرغوب استفاده شود.
کفسابی گوشه در کار ساب شاید زیاد به چشم نیاید و زیاد هم راجب آن صحبت نشود، چرا که اگر بخواهیم این قسمت در کار را متر کنیم(به دلیل انجام کار کفسابی بصورت متری) شاید کل متراژ آن به پنج متر در فضای صدمتری هم نرسد، اما اگر این قسمت دو رنگ شود، تمام کار کفساب زیر سوال میرود و شکل و شمایل کار آنچنان که باید نمایش داده نمیشود.
در حالت عادی گوشههای کار کامل بتونه کاری نمیشود و دلیل آن نیز مشخص است چون دستگاه کفسابی آن قسمت را ساب نمیزند. اما اگر قرار باشد با روش جدید کنج دیوار را کفسابی کنیم بتونه کاری آن را نیز به صورت کامل انجام میدهیم تا اگر بخشی از آن دچار ترک یا شکستگی شده است به خوبی ترمیم شود و سپس با کفسابی صیقل شود.
مزیتهای کفسابی گوشه دیوار چیست؟
گوشههای دیوار در کف سابی از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به آن پرداخته شود، به دلیل اینکه قیمت این کار جدا محاسبه میشود بسیاری از افراد برای انجام آن اقدامی نمیکنند، وفرد متخصص نیز راجب آن توضیحات زیادی را ارایه نمیکند.
کفسابی برای سنگ معمولا یکی دوبار بیشتر انجام نمیشود و اگر در طول انجام آن گوشههای کار را کفسابی نکنید، در طولانی مدت همیشه کثیفی و باکتریها در این قسمت جذب شده و میماند که علاوه بر نظافت سخت منشأ جمع شدن آلودگیها نیز است.
از ویژگیهای کفسابی گوشه و کنج دیوار میشود به:
- پرداخت شدن یک دست سنگ
- براقیت یک شکل در تمام قسمتهای سنگ
- از بین رفتن بندهای روی سنگ در گوشهها
- بندکشی و ترمیم شکستگیها در گوشه
اشاره کرده که مهم ترین آنها همان براق شدن یک شکل سطح است.
کفسابی گوشه دیوار چقدر طول میکشد؟
همانطور که گفته شد کفسابی گوشه یک کار جدا از کفسابی است از لحاظ قیمتی، به همین دلیل اگر یک سطح صدمتری در کفسابی پارکینگ دو روز زمان ببرد، کفسابی گوشه یک سطح صدمتری حدود پنج ساعت طول میکشد.
کفسابی گوشه با استفاده از دستگاه مینی فرز انجام میشود، و سایندههای آن تماما پد هستند.
کفسابی گوشه سرامیک؟
کفسابی سرامیک نیز نیاز به تمیز کردن گوشهها دارد اما نه به شکل و شمایل سنگ، همانطور که وسط کار اجرا میشود با فرچههای سیمی و پلاستیکی گوشه کار نیز با استفاده از دستگاه فرز و ابزار فرچه تمیز میشود و عملیات کفشویی انجام میشود.
قیمت کفسابی کنج دیوار چقدر است؟
قیمت کفسابی در بخشهای مختلف قبلا گفته شد اما اشارهای به سنگسابی کنج دیوار نشده است، چرا که اکثر کارفرماها و افرادی که نیاز به کفسابی دارند از این موضوع آگاهی ندارند و آن را جزو ساب نمیدانند.
قیمت کفسابی کناره دیوار بصورت چکی انجام میشود چرا که متراژ آن بسیار کم بوده و متری محاسبه نمیشود.
در یک فضای صدمتری که کفپوش آن سنگ باشد قیمت ساب چنین قسمتی حدود پانصد تا یک میلیون تومان است که به کار و مبلغ کلی اضافه میشود، سختی بالای دارد و تماما در زمان اجرا فرد سنگساب باید بصورت نشسته کار را انجام دهد.
سخن پایانی
اگر در هر قسمتی از خانه یا محل کار خود کفسابی انجام دادهاید اما گوشههای کار دورنگ شده و نیاز به انجام کفسابی گوشه دیوار خود را دارید، جای نگرانی نیست کفسابی نیل با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان ممکن این کار را بصورت تضمینی با استفاده از دستگاه های پیشرفته و ابزارهای کامل برای شما انجام میدهد، کافیست با شمارههای داخل سایت در ارتباط باشید.